به گزارش روابط عمومی
با عنایت به اهمیت آموزش صنوف در ارتقا سطح سلامت شهروندان و کاهش بروز بیماریها بویژه بیماری های منتقله از آب و غذا جلسه آموزشی با همت واحد مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای ، اداره محترم دامپزشکی و واحد بیماریهای مرکز بهداشت جهت متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با اولویت قنادی ها ، بستنی فروشی ها ، آبمیوه فروشی و لبنیات در سالن کنفرانس مرکز بهداشت برگزار گردید و نکات بهداشتی لازم در این خصوص مبذول گردید . در این رابطه از شهروندان تقاضا می گردد که در ایام جاری ، ضمن اطمینان از صحت و سلامت مواد غذایی مصرفی ، خرید از اماکن نامعتبر ودوره گردها و مراکز غیر بهداشتی، جداً خودداری نمایند و هرگونه تخلف بهداشتی را با شماره گیری سامانه 190، جهت پیگیری واحد مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان اطلاع دهند.