گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۵۸ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۲۵۲۳ مورد

تعداد بازدید های دیروز : ۱۱۶۲ مورد

تعداد بازدید های هفته : ۶۱۵۰ مورد

تعداد بازدید های کل : ۵۴۶۱۴۱ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٤٠٣/٢/١٠ - ۲۵۲۳ مورد

جشنواره غذای محلی و سالم در بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان برگزار شد

دوشنبه ٢٤ مهر ١٣٩٦ ساعت ١٠:٥٨ ق.ظ   ( بازدید : 476 نفر )


به مناسبت بزرگداشت روز جهانی غذا، جشنواره غذای سالم در سالن اجتماعات بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شیروان:

جشنواره غذای سالم با شعار"تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت با محوریت کاهش مصرف نمک در جدول نشانگرهای رنگی تغذیه ای در سالن اجتماعات بیمارستان امام خمینی (ره) شیروان با شرکت 23نوع غذای گرم و 8 نوع غذای سرد برگزار شد

مهندس حسین صادقی کارشناس مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شیروان گفت : ما باید از تمام گروه های غذایی از جمله کربوهیدراتها ، پروتئین ها ، لبنیات و مواد معدنی و ویتامین ها را استفاده کنیم برای استفاده از هرگروه غذایی باید حد تعادل و تنوع غذایی را مد نظر قرار دهیم

دکتر سیدرضا سیدحسینی رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان گفت:

من به تمام بیمارانم توصیه می کنم ترجیحا از غذاهای خانگی استفاده و تنوع غذایی را رعایت نمایند.

اکثر مردم دوست دارند بدانند چه نوع غذایی را غذای سالم می نامند و چگونه باید مصرف کنیم؟ با کمی مطالعه به آسانی درمی یابیم که چیز پیچیده ای نسیت . اول اینکه: غذاسالم غذایی است که بدن ما به آن نیاز دارد دوم اینکه: تنوع غذایی : بدن ما نیاز به مواد مختلف دارد با توجه به اینکه ویتامین ها و املاح مختلف در یک غذا گنجانده نشده پس ما باید با مصرف انواع غذاهای مختلف تمام نیازهای بدنمان را تامین کنیم به هر دلیل اگر نتوانستیم از تمام گروه های غذایی (بعلت بیماری یا...هیچ یک از گروه های غذایی را از سفره غذایی خود حذف نکنیم) می توانیم از گروه های غذایی جایگزین استفاده نماییم مثلا استفاده از گوشت سفید بجایگزینی گوشت قرمز یا استفاده از حبوبات به جایگزینی گوشت می توان نیازهای بدن را تامین کرد . سوم اینکه: میزان مصرف غذا را بر اساس فعالیت های بدنی که داریم تنظیم کنیم در درجه اول کالری و در درجه دوم نیز موادی که نیازمند بدنمان است را تامین کنیم یعنی هر چه قدر فعالیت بدنی بیشتر داشته باشیم مسلما باید غذای بیشتری مصرف کنیم تا انرژی از دست رفته جبران شود موضوع بعدی وعده های غذایی است نوع غذا در هر وعده غذایی باید رعایت شود

سیدحسینی تصریح کرد: تهیه غذا و آشپزی یک نوع هنر است پس کسی که می خواهد برای خانواده و یا افراد خاصی غذا تهیه نماید دانستن اینکه بیشتر افراد ازچه غذایی خوششان می آید و یا طبع غذایی آنها چگونه است کمک بزرگی خواهد کرد. ممکن از بهترین غذا را تهیه نمائیم ولی مخاطبان ما دوست نداشته باشند

سیدابوالقاسم سیدی مسئول واحد تغذیه مرکز بهداشت شیروان که یکی از داوران ارزیابی این جشنواره بود گفت:

انتخاب گروه‌ها غذایی، انتخاب نوع  روغن مصرفی ،روش پخت و طعم و مزه و زیبایی ظاهری و همچنین میزان مصرف شکر و نمک از ملاک‌های ارزیابی غذاهای پخته‌شده  توسط  شرکت‌کنندگان بوده و  بر همین اساس بهترین غذاها توسط کارشناس تغذیه انتخاب و به شرکت‌کنندگان برتر جوایزی اهدا شد.
وی تصریح کرد: ترویج فرهنگ غذای سالم و سنتی ،آشنایی با تجربیات و آموخته‌های دیگران و تنوع غذاهای اصیل ایرانی از دیگر اهداف این جشنواره بوده است.

در پایان دکتر حسین زارع مدیر شبکه بهداشت و درمان شیروان نیز ضمن تقدیر و تشکر از شرکت همکاران در جشنواره غذایی علاوه بر تجلیل از کلیه شرکت کنندگان در این جشنواره ازخانمها 1- بهادری  2-بک زاده  3-برات زاده   4-صابری 5- جعفری مقدم 6- شفائی  که غذای آنها نمرات بالاتری از آیتهای ارزیابی کسب کرده بودند جوایز ویژه دریافت نمودند.

 


منبع : شبکه بهداشت و درمان شیروان چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.








جستجو

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...