به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ود رمان شیروان:
محمد علی وارنگ مسئول واحد مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت شیروان گفت: درماه مبارک رمضان جهت رفاه حال شهروندان 704 مورد بازدید از سطح مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی،و تعداد 72 مورد بازرسی از سطح مساجدو تعداد 55 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه و حلیم انجام شد
وارنگ افزود: در این راستا مقدار 385 کیلو گرم مواد غذایی تاریخ گذشته و مقدار 16 کیلو گرم زولبیا و بامیه غیر قابل مصرف از سطح مراکز تهیه و توزیع جمع آوری گردید و در و تعداد 11 مورد متخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی گردیدند و همچنین تعداد 13 مورد نمونه برداری زولبیا و بامیه به آزمایشگاه غذا و دارو استان ارسال گردید،
وی خاطر نشان ساخت : تعداد 3257 مورد کلرسنجی از منابع اب و تعداد 74مورد نمونه برداری آب شرب از سطح منابع آب نیز از فعالیت های همکاران مراکز بهداشتی و درمانی شهری و روستایی بود.
کارشناس مسئول بهداشت محیط حرفه ای تفاوت حاصل دسترنج همکاران بهداشت محیط را نسبت به سنوات گذشته کنترل عدم عرضه حلیم بصورت دوره گرد و کنترل زولبیا و بامیه و عدم فروش توسط خواربارفروشان اعلام نمودند و در پایان آقای وارنگ از زحمات یک ماهه پرسنل بهداشت محیط تقدیر و تشکر نمودند.