21 آشپز با 32 نوع غذا در جشنواره غذای سالم دانشکده پرستاری شیروان شرکت کردند
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شیروان
دکتر حسین زارع سرپرست شبکه بهداشت و درمان شیروان گفت:
با توجه به شعار سازمان جهانی بهداشت و شعار ملی سلامت "ایمنی غذا از مزرعه تا سفره" امسال در هفته سلامت با برگزاری جشنواره غذاهای سنتی قصد فرهنگ سازی و یاد آوری نکات مهم در رعایت تنوع در خوردن غذا ، تعادل و توازن در دریافت غذا ، انتخاب غذاهای کم چرب ، استفاده بیشتر سبزیجات و محصولات غله ای و میوه ها در غذاها و میانه روی در مصرف شکر ، نمک و نوشابه های گاز دار داریم
زارع افزود: در پایان به سه نفر از دانشجویان و سه نفر از پرسنل که نکات ایمنی و ارزش غذایی و سالم بودن غذا را رعایت کرده بودند جوایزی اهداء گردید.