به گزارش روابط عمومی
درجه خلوص نمک خوراکی ۹۹.۲ درصد است و اگر این درجه خلوص کمتر باشد شامل فلزات سنگینی همچون سرب و کادمیوم و جیوه و گچ میباشد که باعث بروز انواع سرطان و بیماری های کلیوی می شود . لذا از شهروندان تقاضا می گردد نمک مصرفی خود را از مراکز معتبر خرید نمایند بویژه در آشپزخانه ها و رستورانها از مصرف سنگ نمک و نمک غیر تصفیه به شدت پرهیز نمایند . در این راستا بازرسان واحد مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای ضمن بازدید از مراکز طبخ اقدام به جمع اوری نمکهای صنعتی می نمایند .