گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۱۲۳ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۹۹۹ مورد

تعداد بازدید های دیروز : ۹۲۲۲ مورد

تعداد بازدید های هفته : ۲۳۶۶۹ مورد

تعداد بازدید های کل : ۵۹۴۶۸۸ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٤٠٣/٢/٢٧ - ۹۲۲۲ مورد

بازدید از مراکز طبخ به جهت جمع آوری نمکهای صنعتی1402/02/26

سه شنبه ٩ خرداد ١٤٠٢ ساعت ١٣:٥١ ب.ظ   ( بازدید : 35 نفر )


به گزارش روابط عمومی

درجه خلوص نمک خوراکی ۹۹.۲ درصد است و اگر این درجه خلوص کمتر باشد شامل فلزات سنگینی همچون سرب و کادمیوم و جیوه و گچ میباشد که باعث بروز انواع سرطان و بیماری های کلیوی می شود . لذا از شهروندان تقاضا می گردد نمک مصرفی خود را از مراکز معتبر خرید نمایند بویژه در آشپزخانه ها و رستورانها از مصرف سنگ نمک و نمک غیر تصفیه به شدت پرهیز نمایند . در این راستا بازرسان واحد مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای ضمن بازدید از مراکز طبخ اقدام به جمع اوری نمکهای صنعتی می نمایند .


منبع : شبکه بهداشت و درمان شیروان چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.








جستجو

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...