به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان شیروان :
با توجه به اهمیت مراکز تهیه و توزیع بویژه رستوران ها، ساندویچی ها و فست فودها در راستای حفظ سلامت عموم خصوصا در ایام تابستان ، جلسه آموزشی جهت متصدیان مراکز فوق مورخه 11/5/97 در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت توسط واحد مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای برگزار گردید.در این جلسه حسن نوری مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای در مورد شیوع بیماریهای ناشی از آلودگی مواد غذایی در اثر عدم رعایت اصول و موازین بهداشتی بویژه در زمینه بهداشت فردی،ابزار کار و مکان تولید و تهیه مواد غذایی، شرایط نگهداری مواد غذایی،شرایط ساختمانی و همچنین استفاده از مواد اولیه با کیفیت مطلوب مطالبی بصورت مبسوط بیان نمودند.