گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۳۵ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۵۴۳ مورد

تعداد بازدید های دیروز : ۲۱۵۹ مورد

تعداد بازدید های هفته : ۲۱۹۲۰ مورد

تعداد بازدید های کل : ۵۷۳۷۲۱ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٤٠٣/٢/٢٠ - ۵۴۴۴ مورد

جلسه آموزشی

سه شنبه ١٦ مرداد ١٣٩٧ ساعت ١١:٢٤ ق.ظ   ( بازدید : 362 نفر )


جلسه آموزشی جهت متصدیان رستوران ها،ساندویچی ها و فست فود های شهرستان شیروان
 به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان شیروان :
با توجه به اهمیت مراکز تهیه و توزیع بویژه رستوران ها، ساندویچی ها و فست فودها در راستای حفظ سلامت عموم خصوصا در ایام تابستان ، جلسه آموزشی جهت متصدیان مراکز فوق مورخه 11/5/97 در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت توسط واحد مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای برگزار گردید.در این جلسه حسن نوری مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای در مورد شیوع بیماریهای ناشی از آلودگی مواد غذایی در اثر عدم رعایت اصول و موازین بهداشتی بویژه در زمینه بهداشت فردی،ابزار کار و مکان تولید و تهیه مواد غذایی، شرایط نگهداری مواد غذایی،شرایط ساختمانی و همچنین استفاده از مواد اولیه با کیفیت مطلوب مطالبی بصورت مبسوط بیان نمودند.
 


منبع : شبکه بهداشت و درمان شیروان چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.








جستجو

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...