يكشنبه ٢٥ تير ١٣٩٦ -

موافقت اصولي تاسيس دانشكده پرستاري شيروان

شنبه ٢ دي ١٣٩١ ساعت ٤:٢٦ ق.ظ   ( بازدید : 2109 نفر )

به گزارش روابط عمومي شبكه بهداشت و درمان شيروان:

دكتر حسين زارع سرپرست شبكه بهداشت و درمان شيروان گفت:

مجوز تاسيس دانشكده پرستاري به همت و پيگيري هاي مستمر نماينده لايق شيروان در بيست و دومين نشست شوراي گسترش دانشگاههاي علوم پزشكي كشور صادر شد.

وي خاطر نشان كرد: نماينده مردم شهيدپرور شيروان با معرفي پتانسيهاي موجود شهرمان به كارشناسان وزارت بهداشت از قبيل موقعيت جغرافيايي و وجود جاده آسيايي و استعداد هاي درخشان و نخبگان ، بافت جمعيتي، راه هاي ارتباطي سهل و آسان با مركز استان و شهرستانهاي همچوار، وجود اساتيد مجرب در بيمارستان امام خميني(ره) و آموزش دانشجويان رشته پرستاري دانشگاه آزاد شيروان از سال 1371 تاكنون و تربيت دانشجويان پرستاري و برگزاري كلاسهاي عملي ،‌تخصصي و عمومي در اين بيمارستان صورت مي گيرد كه با توجه به افزايش جمعيت و عدم تناسب امكانات آموزشي و درماني اين منطقه و توسعه زيرساختهاي آموزشي از نيازهاي اين شهرستان مي باشد .

زارع افزود: در خصوص تامين مكان فيزيكي و خوابگاه و ديگر نيازهاي دانشجويان اقداماتي انجام شده و با وضعيت كنوني مشكلي از نظر آموزش دانشجو اين رشته در شهرستان احساس نميگردد. در آينده نزديك با پذيرش دانشجو اين دانشكده بطور رسمي فعاليت خود را آغاز مي نمايد.

منبع : چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...